3.9.11

Sempat Lagi

hehehe.. tengok tajuk entri pun tau sudah kan apa yang mau disampaikan.. hihi.. emm.. 

Sebenarnya sekarang ni aku sepatutnya tengah berkemas-kemas untuk pulang kembali ke tempat bernaung... huhu.. institut tercinta.. walaupun berat rasa hati untuk meninggalkan tanah tercinta bumi di bawah bayu ni.. terpaksa juga aku harungi untuk beberapa ketika lagi.. untuk mencapai salah satu cita-cita yakni untuk menggenggam segulung ijazah.. aiseh.. ayat tue bah.. beria banar.. hahaha!!! tpi betul la.. itulah kenyataan.. huhu..

Banyak perkara yang perlu diselesaikan malam neh jugak.. TUGASAN.. cuci baju... kemas barang..emo2.. huhu.. macam2 la.. hihi.. tapi InsyaAllah.. semua nya akan selesai juga.. hihihi.. amin..  

Kepada semua-semua yang juga akan kembali ke tempat study masing-masing atau kembali ke tempat kerja ka.. atau mana-mana jak la.. berhati-hati ok.. kalau memandu.. pastikan anda memandu dengan selamat.. biar lambat asal selamat sampai.. jangan sampai menyesal di kemudian hari nanti.. hihi.. kalau yang naik flight ka.. atau naik bas.. hati-hati dengan orang disekeliling.. susah sudah mau jumpa org yang boleh dipercayai sekarang neh.. lebih-lebih lagi yang bersendirian.. sentiasa berwaspada.. apa pun.. doa byk2...mintak yang terbaik dari NYA.. *senyum*

Sekian.. 

p.s: tidak sabar mau jmpa dia... *wink*

No comments: