30.9.10

Sungguh tak ku sangka~ huhuhu...

sapa2 yang sememangnya mengenali diri ini... huhu.. pasti tahu betapa GILA nya aku neh kalu bab2 menari2 neh.. huhuhu~

dari skola pendek.. (rendah la tue.. sja jak nak nmpk vongoks2 ckit.. huhu..) then naik skola tgh2... smpai la skang neh.. huhu.. mmg benda neh yang aku cari2.. nak menari.. sbb aku

kalu nak d jdkan cerita...

masa skola rendah tue.. ada  satu cikgu tue yang ajak aku menari.. aku neh.. x tau pun aku minat menari2 neh.. huhu... aku ingat sgt2 lagi sape name dya.. Cikgu Dyg Rosiah... huhu.. so dya la yg telah membantu aku mengenali bakat aku neh.. cewah~ ayat... hehe...

ok.. then sejak dri itu muka2 aku la yang senantiasa menghiasi acara2 skolah.. pentas skolah.. huhu.. so mmg org dh jemu la nmpk muka aku neh.. huhu...

then aku naik skolah menengah.. mula2 masa form 1 tue.. x ikut mnari2.. bkn pasal kat skolah x da menari.. tp sbb masa tue boy2 kn.. so x da ar nak involve sgt... huhu.. abg2 n akak2 yang "hensem2" n "cantik2" jer yg sapu sume... huhu..

smpi la waktu f2.. aku tlah d tanya kalu nak ikut buat persembahan untuk majlis angkat sumpah PBSM.. huhu.. so aku pun apa lg.. ya jak la.. huhu~ so itulah titik tolak permulaan aku mula menari di sekolah menengah... huhu...

selepas itu bermula zaman aku menari2 semula.. huhu.. dan dari itu, kalu budak2 nmpk aku bwk2 radio.. pham2 jer la.. mesti ada persmbahan tarian.. huhu..

selepas abis f5 aku ingat aku dah x kn dpt can dh nak mnari2 neh... tp x sangka plak waktu 1 bulan d matrik masih jg aku ngan rutin aku.. menari.. huhu..

then masuk maktab neh.. igt kn terpaksa tgu waktu jd senior2 bru dpt menari.. skali.. hehe.. dri junior agy dh bleh menari dh... dh bleh merasa pentas ipik neh.. huhuhu~

sangat la tak ku sangka.. hehehe~ dn perjuangan seni lentik lentok bdan bermula semula.. huhu...

1 comment:

Feez™ said...

yeah!!
go go min!!
hehe~