1.12.10

Lama Tak Online

Wah... dah lama tak update blog neh... sebenarnya, Tuan Punya Blog tak dapat nak melayari internet sebab Tuan Punya laptop ni menggunakan laptop. Jadi sebagai orang yang MEMINJAM, sedar-sedarlah diri. Lalu mendiamkan diri sahaja. Tak ada la nak gila-gila nak demand-demand. Jadi Tuan Punya Blog... ambil keputusan untuk pasrah saja la.

emmm... hebat jugak rasanya... hihi.. bukan apa.. kadang-kadang tue... kalu tak online satu hari tue rasa macam tak lengkap hidup tu kan?? ya ka?? bukan semua orang la.. segelintir jak.. tapi jangan nafikan yang tiada orang mcm neh.. dan Tuan Punya Blog rasa dirinya tidak tergolong dalam golongan orang yang tak boleh hidup.. atau tak lengkap harinya.. kalau tak ada online.. sebab.. dah seminggu Tuan Punya Blog tak online.. dan masih dapaat bernafas dan mmeneruskan kehidupan seperti biasa... walaupun.. harus di akui.. memang pada mula nya rasa tak senang hati.. gusar... gundah-gulana tu memang ada... tapi.. lama kelamaan... semua nya ok.. huhu.. mungkin anda yang membaca blog ini juga perlu mmencuba untuk tidak online.. mulakan dengan langkah yang kecil.. cuba untuk tidak online selama sehari... selepas sehari brulah anda online semula.. anda akan terkejut dengan apa yang anda akan temui... kalau anda ingin mengetahui sama ada kehadiran anda di facebook ini dihargai atau diketahui... cuba lah.. kalu selepas anda online.. byk yang telah post di wall anda bertanyakan khabar... atau hairan kenapa anda lama tidak online.. kemungkinan besar anda memang disayangi.. huhu....

2 comments:

Azwan Shah said...

kalu sehari nda on9 nda pa..tp kalu lama..ahahaha susah jga la mint..

MinT said...

ya ka?? knpa tue ar??